KB Team

 Van Hoecke Dirk

Mijn naam is Dirk Van Hoecke en woon in Eke, Oost-Vlaanderen . Ik werk als elektrieker bij Arcelor Mittal Gent. Het is reeds een kleine twintig jaar dat ik gericht op karper vis. In die begin periode heb ik Koen leren kennen. Koen is altijd al een perfectionist geweest op aas gebied. Dat zie je nu ook duidelijk in zijn gamma boilies. Ze zijn mooi rond, attractief en men kan er makkelijk 24u mee vissen.

Mijn motto is : Wat goed is, hoeft niet altijd van ver te komen.

Tot aan de Waterkant.

Dirk 01
Van Hoecke Dirk

 

0115
Van Hoecke Dirk
Dirk 22,5 kg oktober 2015 01
Van Hoecke Dirk
251
Van Hoecke Dirk

 

Braeckman Jurgen

Mijn naam is Braeckman Jurgen, 35 jaar , en pas sinds enkele jaren echt gericht op karper beginnen vissen.

De vis microbe had ik nochtans al sinds mijn prille jeugd, er zitten namelijk nogal wat vissers in de familie. Desondanks kreeg het voetbal de eerste jaren van mijn jeugd de voorrang op het vissen,  het is pas na deze periode (en vele operaties aan knie en schouder) dat ik echt fanatiek begon te vissen.

Nu, toch al bijna een 3 tal jaar geleden kreeg ik de kans om samen te werken met Koen en de rest van het KB team, ondanks dat de overstap van “een merk” waar ik reeds een 5 tal jaren mee viste niet zo gemakkelijk was (uiteindelijk bouw je toch een bepaald vertrouwen in je aas) , moet ik zeggen dat de omschakeling vlekkeloos is verlopen! De vangsten waren in 2013 ongelooflijk en zelfs enkele targets moesten zwichten voor Koen’s kunsten in de “keuken” 😉

In Belgie bevis ik enkele syndicaatwateren, in Frankrijk kan dat nogal verschillen, van rivieren, meren, kleine étangs tot grote lac’s, maar mijn voorkeur gaat nog altijd uit naar 1 van de vele barrages die Frankrijk rijk is.

Favoriete water? barrage van Castelnau-Lassouts (Cabanac)

Jurgen

Jurgen 201501
Braeckman Jurgen

 

096
Braeckman Jurgen
0194
Braeckman Jurgen
077
Braeckman Jurgen

Staelens Wesley

Mijn naam is Wesley Staelens en velen noemen mij “De Wes”. Geboren in de winter van 1980 en samenwonend met mijn vriendin en ons dochtertje in Waregem.
Van beroep ben ik installateur CV en sanitair en werk ik in het bedrijf van mijn vader. Daardoor heb ik soms wat te weinig tijd om te vissen.
Als 12 jarige was ik met de vaste hengel te vinden langs de waterkant en rond mijn 17de ben ik op karper beginnen vissen.

Enkele jaren geleden heb ik Koen leren kennen als een echte perfectionist, die nu ook deze lijn doortrekt in zijn boilieservice en waarbij kwaliteit op de 1ste plaats komt!
Toen Koen mij vroeg om toe te treden tot het team heb ik dan ook niet getwijfeld!

Als je zoekt naar betaalbare kwaliteitsboilies wel dan heb je ze gevonden: kb-boilies

Tight lines, Wes.

Staelens Wesley
Staelens Wesley
061
Staelens Wesley
256
Staelens Weley

Nico Vereecken

Hallo, mijn naam is Nico Vereecken. Ik zag het daglicht in Gent op 18 januari 1971. Ik ben woonachtig te Uitbergen, Oost-Vlaanderen samen met mijn vrouw en 2 zonen. Ik werk als sportfotograaf voor een fotoagentschap en ben gespecialiseerd in wielrennen en voetbal. Ik heb maar één hobby : vissen. Als kind eigelijk op alles wat er te vangen was. Halverwege de jaren tachtig kon ik toch al eens een karper verleiden. Na studies en legerdienst viste ik nog uitsluitend op karper.  Het werd ook een echte obsessie in die tijd maar een gezonde. Nu is karpervissen voor mij meer een ontsnappen aan de stress door de eenzaamheid er van op te zoeken. Ik was ook VBK bestuurslid en regioverantwoordelijke van Oost-Vlaanderen. Maar door tijdsgebrek heb ik de fakkel moeten doorgeven. Momenteel vis ik graag op enkele syndicaatwaters bij mij in de buurt, waar we als vissers ook in het uitzettingsbeleid iets in te brengen hebben. Het is prachtig de groei van de verschillende vissen te volgen. Alsook vis ik graag enkele goed voorbereide vistrips per jaar in het buitenland. Met als favoriete land : Frankrijk!

Nico Vereecken

252
Nico Vereecken
0195
Nico Vereecken
0159
Nico Vereecken
255
Nico Vereecken

Jari Van de Vijver

Mijn naam is Jari Van de Vijver en ik ben geboren op 11 november 1990. Ik ben woonachtig te Berlare, Oost-Vlaanderen en ik werk als operator bij ILVO.

Ik ben voor het eerst gaan vissen toen ik een jaar of 10 was, dit was toen vooral op voorn en roofvis. Enkele jaren later sloot ik mij aan bij een visclub waar ik mijn eerste kleine karpertjes ving met de handlijn, het is daar ook dat ik kennis maakte met de boilievisserij. Hoe ouder ik werd, hoe meer tijd er in het karpervissen werd gestoken.
In 2010 had ik mijn lang verwachte vergunning voor Heikant te pakken, dit was een zeer leerrijke periode en het was ook hier aan deze oevers dat ik Koen leerde kennen. Twee jaar later begon Koen met zijn boiliefirma. Ik begon toen ook te vissen met zijn assortiment omdat ik te weinig tijd had om nog zelf te rollen, sindsdien ben ik blijven vissen met deze boilies en toen Koen mij vroeg om bij het team te komen twijfelde ik geen moment. Ik wist namelijk zeer goed wat voor een kwaliteitsbollen hij maakt, Ik vis er namelijk al 2 jaar succesvol mee.

Go catch them, Jari

Jan 2016 Jari 25,3 kg 02
Jari Van de Vijver
0206
Jari Van de Vijver
258
Jari Van de Vijver
groten 22,2
Jari Van De Vijver

 

Fontaine Steve

Hallo, mijn naam is Fontaine Steve. Ik ben geboren te Doornik op 24   december 1986 . Ik woon samen met mijn vrouw en dochtertje. Op mijn 10 jaar viste ik voor het eerst met mijn vader en had direct de vismicrobe te pakken.. , en ben er blijven van houden. Op mijn 14e levensjaar viste ik de eerste maal op karper. Het karper virus had me onmiddellijk te pakken. Het is nu 3 jaar dat ik vis met de boilies van Koen, en de producten van KB hebben mij de voorbije jaren nooit in de steek gelaten en veel vis op de mat gebracht.

De dag dat Koen me vroeg om tot het KB team toe te treden heb ik meteen ja geantwoord en ben zeker dat dit de juiste beslissing was. Ik vis op diverse grindafgravingen en kleine meren.  Maar mijn favoriete plaatsen zijn de kanalen in wallonië. Dit is ook de plaats waar tot hiertoe mijn mooiste vissen van komen. Ik werp ook graag mijn hengels uit aan de oevers van de maas.

Steve 01
Fontaine Steve
Steve januari 2016 01
Fontaine Steve
236
Fontaine Steve
Steve januari 2016 02
Fontaine Steve

 Laurent Richet

Mijn naam is Laurent Richet, geboren in de herfst van 1965 in het noorden van Frankrijk. Op jonge leeftijd ben ik al beginnen vissen , op het kanaal en enkele kleine vijvers in de streek. Door tijdens het vissen onverwachts karper aan de lijn te hebben werd ik nieuwsgierig naar deze krachtige vissoort. En ik besloot om mij te gaan toeleggen op het karpervissen. Deze periode werd gekenmerkt door ontdekking, nieuwsgierigheid en gedrevenheid en al snel heb ik mijn actiegebied uitgebreid en hierbij kreeg het karpervissen voor mij een andere dimentie. Tijdens elke vissessie leerde ik enorm veel bij, zowel op technisch als op menselijk vlak. Ik heb het geluk gehad het team van Koen langs de waterkant tegen te komen en merkte bij hen dezelfde gedrevenheid. Ik heb niet getwijfeld toen Big Boss Koen mij vroeg om het KB-team te vervoegen. Nu heb ik het grote privilege om deel uit te maken van dit fantastische team. En op deze manier gebruik te kunnen maken van hoogwaardig aas dat voortdurend evolueert. Superproducten, gemaakt door een visser voor vissers. Niets wordt aan het toeval overgelaten bij het op de markt brengen van deze producten. Alle producten ondergaan uitvoerige testen alvorens ze op de markt worden gebracht en dat is voor mij een absolute must. Het aas kan je best omschrijven als: kwaliteit, betrouwbaarheid en heel performant zowel tijdens korte vissessies als op lange termijn. Voor mij blijft het vissen een geweldige hobby waarbij het delen/ uitwisselen met anderen het belangrijkste is. Tot aan de waterkant !

Laurent

Laurent Richet
Laurent Richet
Laurent Richet
Laurent Richet

Bart Ghijselinck 

geboren : 1972

Woonplaats : Machelen –Zulte

Burg.stand : getrouwd met een visvrouw

Hobby’s : karpervissen en Club Brugge

Alles begon op heel jonge leeftijd (7 jaar ) … Ik zag  oudere mensen een vis  vangen en die brachten mijn interesse  op gang . Toen dan ook de dokter het advies gaf aan mijn ouders dat ik door vissen een rustiger kind zou worden, was het hek van de dam en werd  een bamboehengel met klein molentje gekocht in een uitverkoop. Geleidelijk aan kon ik mijn materiaal uitbreiden en dat toen ik met mijn mama op boodschappen ging …Wanneer ik mij heel flink gedroeg, dan kreeg ik er een leefnet en visbakje bij . Algauw werd de forel, de brasem , de zonnebliek , de paling teniet gedaan toen ik op een putje met een 3-haakje en een stukje kaas een karper ving ( 8 kilo , wat een monster ! ) . Mijn uitrusting werd verbeterd door de centen van vakantiewerk te investeren in  moderner materiaal (optonics, swingers, groot schepnet) en nog allerlei andere benodigdheden. Maïs , patat, brooddeeg werd het aas dat het moest doen.  Ik woonde dicht bij 3 oude Leie-armen… Dat  was dan ook een groot voordeel en elke vakantie was het er mijn thuishaven. In de jaren 80 groeiden we dan ook mee in de opkomst van de bolies.  Ik kon   ook af en toe gewichtige vissen vangen van 10-15 kilo . De  financiële mogelijkheden werden gunstiger om ons  beter uit te rusten als karpervisser . Verschillende soorten bolies hingen door de jaren heen aan de hair tot nu KB baas Koen me vroeg om bij het KB-Team toe te treden . Na al een 3-tal bolies te hebben gebruikt uit het gamma ben ik overtuigd dat het van topkwaliteit is en betaalbaar. Alsook vind ik het  team van KB, bestaande uit  heel goede vissers, uitdagend waarbij  ik hopelijk mijn mannetje zal staan. Mijn visserij bestaat uit een breed gamma als putten , kanalen , rivieren, kleine en grote waters . Laat dit alles nu bevist worden met KB-aas …  Ik ben er gerust in dat ik overal wel mijn visjes zal vangen .

Wie info wil over KB mag me altijd info vragen zowel aan de waterkant als privé.

Bart

Bart Ghijselinck
Bart Ghijselinck

Humphrey Bauters

Hallo

 Ik ben Humphrey Bauters ben 29 jaar en woon samen met mijn vriendin en zoontje in Oudenaarde. Ik verdien de kost als metser.

Ik ben ook nog actief in het provinciale voetbal waardoor ik soms niet zo veel vrije tijd heb maar ik probeer toch elke week een nachtje mee te pikken. Sinds mijn 14  jaar vis ik gericht op karper. Ik hou er wel van een target achter de vinnen te zitten. Ook onbekende terreinen kunnen op mijn interesse rekenen, zoals de schelde. Het zal nu mijn 3 de jaar worden dat ik met de KB Boilies aan de slag ga en de vangsten liegen er niet om.

Vang ze en geniet van de rust aan het water…

Humphrey

Humprey Bauters
Humphrey Bauters
Humphrey Bauters

 

Blanquart Koen

Beste Collega vissers,

Mijn naam is Blanquart Koen. Ik ben geboren op 30 september 1970 en woonachtig te Wortegem-Petegem met vrouw en zoontje.

Ik vis reeds van mijn vijfde levensjaar en gericht op karper vanaf 1986 .

Het zoeken naar en optimaliseren van aas heeft mij altijd geboeid en nu ben ik er nog intensiever mee aan de slag. Door de zaak heb ik nu nog weinig vistijd over…

Mijn favoriete water is Lac De Saint Cassien.

Koen

054
Blanquart Koen
Blanquart Koen
koen 07a
Blanquart Koen
Blanquart Koen

 

Welkom op onze site van KB Boilies