Braeckman Jurgen

Mijn naam is Braeckman Jurgen, ben geboren in 1977 en gericht op karper beginnen vissen in 1999.

De vismicrobe had ik nochtans al sinds mijn prille jeugd, er zitten namelijk nogal wat vissers in de familie. Desondanks kreeg het voetbal de eerste jaren van mijn jeugd de voorrang op het vissen. Het is pas na deze periode (en vele operaties aan knie en schouder) dat ik echt fanatiek begon te vissen.

In 2013 kreeg ik de kans om samen te werken met Koen en de rest van het KB team. Ondanks dat de overstap van “een merk” waar ik reeds 5 tal jaren mee viste niet zo makkelijk was (uiteindelijk bouw je toch een bepaald vertrouwen in je aas op) , moet ik zeggen dat de omschakeling vlekkeloos is verlopen ! De vangsten waren in 2013 ongelooflijk en zelfs enkele targets moesten zwichten voor Koen’s kunsten in de “keuken”.

In België bevis ik enkele syndicaat wateren. Maar de laatste jaren zijn openbare waters in Frankrijk mijn dada … Dat kan nogal verschillen van rivieren, meren, kleine étangs tot grote lac’s, maar mijn voorkeur gaat nog altijd uit naar 1 van de vele barrages die Frankrijk rijk is.

Favoriete water ? Barrage van Castelnau-Lassouts (Cabanac)

Jurgen

De vangsten van Jurgen