Blanquart Koen

Hallo allemaal,

Ik ben Blanquart Koen, geboren in 1970 en eigenaar van KB Boiliedraaiservice. Samen met mijn vrouw en zoon woon ik te Wortegem-Petegem.

Van mijn 5e levensjaar zat ik al met mijn opa aan de waterkant en deze heb ik niet meer losgelaten. In 1986 ben ik gericht op karper beginnen vissen. In deze jaren was het nog volop ontdekken. De middelen die nu voorhanden zijn, waren er nog niet… In de beginjaren beviste ik vooral oude schelde meanders. Maar eens dat ik 18 werd en een auto had, begon ik vlug de grotere meren op te zoeken. Mijn favoriete water is en blijft Lac de Saint Cassien… De voorbije jaren was ik te vinden op onder meer Lago di Bolsena in Italië, Baragems in Portugal en de Ebro rivier in Spanje. Als ik nog wat tijd over heb… zal ik proberen dit type waters verder te bevissen.

Het maken van aas heeft mij altijd al geboeid. Deze hobby heb ik in 2011 omgezet in het opstarten van een boilie bedrijf, dit in combinatie met een fulltime job als productieverantwoordelijke van een schrijnwerkerij.

Ik zag vervolgens mijn vistijd slinken als sneeuw voor de zon… Maar de vangsten van klanten en teammembers gaven mij de energie om keihard te blijven doorgaan…

Eind 2018 heb ik beslist mijn job op te geven, en mij nog meer toe te leggen op KB Boilies. Dus vanaf nu wil ik de service nog versnellen en verbeteren daar waar het kan !

Altijd welkom in onze zaak of tot ziens aan de waterkant !!

Koen

De vangsten van Koen