Steelant Simon

Hallo, mijn naam is Simon Steelant en ben woonachtig te Desselgem en ben 30 jaar.

Daarnaast verwachten ik en mijn vriendin binnenkort ons eerste kindje: spannend!

In het dagelijkse leven ben ik zelfstandig in de bouw, voornamelijk: metsen, vloeren, plaatsen van ramen en deuren, opbouw van tuinhuizen maar doe ook schrijnwerken.

Naast mijn werk maak ik graag tijd voor het vrouwtje maar uiteraard ook voor mijn passie: karpervissen.

Mijn ‘karperverhaal’ begon al heel vroeg… op 8-jarige leeftijd, dankzij mijn vader en opa. Zij leerden mij de kneepjes van het vak !

Door de jaren heen (met vallen en opstaan), besefte ik dat ik liever viste op kanalen, rivieren en openbare wateren. Om de eenvoudige reden: ik wilde meer uitdagingen.

Bij deze keuze hoort natuurlijk veel doorzettingsvermogen. ‘Blanken’ of niet, we blijven doorgaan.

Want zeg nu zelf, de beloning is nóg zo mooi als je nadien krijgt waar je van droomt en naar verlangt, niet?

Koen apprecieert mijn aanpak en gedrevenheid voor het vissen en vroeg me daarom bij zijn team. Hier moest ik natuurlijk niet over nadenken, mijn antwoord was volmondig “ja”.

Because teamwork, makes the dream work!

 

Graag wil ik vrijblijvend nog een heel belangrijke tip meegeven voor de geïntresseerde lezers/ mede-vissers. Het heeft mij alvast enorm geholpen in het verleden: als het soms even niet meezit of het niet loopt zoals gepland/ gehoopt… Ga dan terug naar waar je niet vast zat, blijf proberen en geef niet op.

Vergeet daarbij vooral niet om te genieten van al het moois wat vissen met zich meebrengt. Want ook de natuur heeft zoveel mooie dingen in petto!

Vele groetjes,

Teammember Simon Steelant

Simon Steelant

De vangsten van Simon Steelant